15.1.2011

Uuden vuoden käynnistys pikkujouluilla

Jo perinteeksi muodostuneet pikkujoulut tekstiili- ja teknisten opettajien kesken pidettiin Oaj:n toimistolla Oulussa 14.1.2011. Perinteitä meillä on jo vuodesta 2010 alkaen. Ilta meni hyvässä seurassa nautiskellen intialaista viiden ruokalajin illallista juomineen. Ja taisipa väkeä olla enemmän kuin viime vuonna.

Puheenjohtajat Anna ja Jaakko viihdyttivät meitä huolella suunnitelluilla puheillaan ja ohjelmillaan, joista nenä-kulkku -viesti oli yksi illan kohokohdista. Illan puheenaiheiksi taisi  nousta seudun käsityönopettajien työllisyystilanne, uusvanha tuntijakoesitys sekä Heikin menestyminen Kuorosodassa (linkissä Musta aurinko nousee -video Heikin esittämänä).

Kuvissa illan tunnelmia ja ohjelmaa (huom. esineet vain ohjelmanumeron rekvisiittaa). 



Oulun opetustoimen koulutuskalenterissa on jo tarjolla muutama  käsityönopettajille suunnattu kiinnostava koulutus ensi syksylle. Käypä kurkkaamassa täältä. Ja huomaathan, että myös naapurikuntien opettajat ovat tervetulleita koulutuksiin.

Lopuksi vielä kiitän kaikkia lukijoita blogin ahkerasta seuraamisesta ja hallitusta huomionosoituksesta. Blogia on ollut antoisaa kirjoittaa ja nyt yksivuotisjuhlan kynnyksellä siirrän vetovastuun Eevalle. -Minna


Ei kommentteja: