8.2.2017

Vierailu Louhittaren luolaan ja Suomi 100 haaste

Hei yhdistyksemme jäsen!
Talven selkä alkaa pikku hiljaa taittua ja on aika taas kaivautua ulos arjen harmaudesta!
Nimittäin olemme saaneet kutsun vierailla Louhittaren luolan lankavärjäämössä Haukiputaalla! 
Vierailumme ajankohdaksi on varmistunut ke 1.3. 2017 klo 17:00. Louhittaren Luola on käsinvärjättyjen lankojen ja kehruuvillojen monipuolinen aarreaitta, kaikki langat ja kuidut värjätään käsin pienissä erissä värjäämössä Haukiputaan Martinniemessä. Louhittaren luola löytyy osoitteesta (REPOLANTIE 9 (talon pääty), 90850 MARTINNIEMI). 
Alustava ilmoittautuminen tutustumiskäynnille yhdistyksen sähköpostiin su 26.2. mennessä.
Lisäinfoa Louhittaren luolasta 

Kässän-ope haaste kaikille innokkaille virkkaajille!
Forum-lehti on haastanut meidät mukaan Suomi 100 - juhlavuoden tempaukseen virkkaamaan isoäidinneliöistä torkkupeittoja. Peitot lahjoitetaan hyväntekeväisyyskohteeseen itsenäisyyspäivän 2017 alla.

Otamme haasteen vastaan ja lähdemme yhdessä virkkaamaan isoäidinneliöitä, jotka kokoamme yhdistyksen omiksi lahjoituspeitoiksi.

Osallistuaksesi tempaukseen tarvitset vitivalkoista ja/tai kirkkaan sinistä Novitan 7 veljestä villalankaa sekä käsialallesi sopivan koukun. Keräämme neliöitä toukokuun puoliväliin asti ja jos innostusta riittää, kasaamme yhdessä lahjoitettavat peittomme. Yksittäisiä neliöitä voi toimittaa yhteisten tilaisuuksiemme yhteydessä puheenjohtaja Minnalle. Jos teet suuren määrän neliöitä, toivomme, että ne yhdistetään peitoksi ennen lahjoitusta.

Oheisessa linkissä lisätietoja talkoista ja ohjeet virkkaukseen:


Ei kommentteja: