11.12.2016

Meidät on haastettu!


Forum-lehti on haastanut meidät mukaan Suomi 100-vuotta torkkupeittokampanjaan.  ✂️ Otamme haasteen vastaan ja tästä saat vielä myöhemmin lisätietoja sähköpostitse.

************************************************

Mitä: Haastamme Sinut ja yhteisösi mukaan tempaukseen! Löytyisikö kauttanne innokkaita virkkaajia, tai voisiko neliöiden virkkaaminen olla osa ensi vuoden käsityösuunnitelmianne? Olisi hienoa, jos teiltä löytyisi halukkuutta osallistua oululaisten yhteiseen tempaukseen!

Tempauksen aika: Keräämme virkattuja isoäidinneliöitä aina elokuun 2017 loppuun saakka, jonka jälkeen kasaamme niistä torkkupeiton. Aika siis on hyvin!

Kenelle: Oululaiset saavat ehdottaa lahjoituskohdetta, joiden joukosta kohde/kohteet arvotaan. Peitot lahjoitetaan itsenäisyyspäivän 2017 alla.

Näkyvyys: Tempaukseen osallistuvat saavat mahdollisesti halutessaan näkyvyyttä osallistumisestaan hyväntekeväisyyteen lehtijutun tai nettijutun avulla (tempauksen Facebook-sivuilla seurataan projektin etenemistä ja keskustelu on vapaa, linkki:
https://www.facebook.com/groups/1783161161924153/?fref=ts ).


*************************************************

Tarkemmat tiedot virkattavista isoäidin neliöistä tästä linkistä. Yhdistyksen puheenjohtaja Minna kerää tilkkuja kevääseen asti ja toimittaa ne Forumille. Jos tilkkuja kertyy paljon, voimme koota ne peitoiksi ennen lahjoitusta.

Yhdistys hiljenee nyt loppuvuodeksi ja toivotan teille rauhaisaa ja piparintuoksuista joulun aikaa!

-Minna

Ei kommentteja: