3.10.2016

Syyskirje

Hyvää syksyn alkua Oulun seudun Tekstiiliopettajat ry:n jäsen!

Jälleen kerran uusi lukuvuosi on lähtenyt käyntiin kouluissa. Tämä vuosi on varmasti yksi mielenkiintoisimmista pitkään aikaan, kun OPS2016 polkaistaan suunnitelmasta käytäntöön! Alakoulun puoli on aloitellut käytäntöjä pienin askelin ja yläkoulun puolikin on aloitellut suunnittelemaan ja kirjaamaan omaa uutta OPS:nsa. Varmasti me kaikki odotamme tulevaa jännittynein mielin – miten ja millä tavoin kouluissa saadaan uusi alulle?

Onneksi me opettajat olemme taitavia ja luovia – valmiina uusiin haasteisiin. Pitää kuitenkin muistaa olla itselleen armollinen! Heti ei tarvitse olla ”sata lasissa” vaan pienin askelin eteenpäin. Hyvä tästä tulee! Onhan meillä aikaa seuraavat 10 vuotta kehittää uusi Käsityö-oppiaineemme mitä huimempiin sfääreihin!

Meillä oululaisilla on ilo ja kunnia järjestää Syyspäivät vuonna 2017Aktiivinen suunnittelu ja järjestelyt aloitetaan nyt syksyllä yhdessä OTTO ry:n (Oulun teknisen työn opettajien yhdistys) kanssa. Tulevat Syyspäivät tulevat olemaan yhdistyksellemme aikamoinen ponnistus opetussuunnitelmatyön lisäksi, mutta onneksi meillä on kokemusta kymmenen vuotta sitten järjestetyistä Syyspäivistä. Kaikki ideat, käsiparit ja talkoohenki on nyt erittäin tervetullutta, eli jos olet kiinnostunut osallistumaan valtakunnallisen merkkitapauksen järjestelyihin (vaikka ihan pienestikin), niin tervetuloa mukaan :) 

Laitathan yhdistyksen sähköpostiin viestiä halukkuudestasi osallistua järjestelyihin, niin osaamme olla sinuun yhteydessä. 

Yhdistyksemme tulevat tapahtumat syksyllä 2016:

*Sadonkorjuujuhla Otto ry:n kanssa 14.10. OAJ:n tiloissa Asemakadulla klo 18. Ruokailun omavastuuosuus 10 e. Ilmoitathan tulostasi 10.10. mennessä yhdistyksen sähköpostiin tekstiilioulu@gmail.com. 

*Tutustuminen Pudasjärven Hirsikampukseen sekä kampuksen käsityön opetuksen tiloihin pe 11.11. kokoustellaan tässä yhteydessä myös yhdistyksemme sääntömääräinen Syyskokous. Pudasjärven Hirsikampus löytyy osoitteesta Nyynäjäntie 5, 93101 Pudasjärvi 

Aloitetaan Hirsikampukseen tutustuminen klo 17.30. Koulun oma käsityönopettaja Eeva Toivanen toivottaa kaikki tervetulleiksi tutustumaan uuteen kouluun!

Sovitaan lähempänä yhteiskyytejä Oulusta Pudasjärvelle! Syyskokouksen esityslista sekä talousarvio liitteenä tässä kirjeessä.

Kuten jo aiemmin olemme ilmoittaneet, olemme siirtyneet yhdistyksen toiminnasta tiedottamisessa ainoastaan sähköpostin ja yhdistyksen blogin välityksellä tekstiilioulu.blogspot.com. Muistathan siksi ilmoittaa meille ajantasaisen sähköpostiosoitteesi ja seurata blogia tekstiilioulu.blogspot.com, että saat tiedotteet ja kokouskutsut ajoissa ja pysyt ajan tasalla yhdistyksemme tapahtumista. Blogista löydät tuoreet kuulumiset Seinäjoen syyspäiviltä. 

Muista seurata

blogiamme 

tekstiilioulu.blogspot.com

niin tiedät

mitä, missä, milloin tapahtuu!

Syysterveisin,

Puheenjohtaja Minna ja Sanna -sihteeri

Ei kommentteja: