25.9.2016

Seinäjoella nähtyä


Paikallisista tn- ja ts-yhdistyksistä oli huikea 17 hengen porukka Seinäjoen syyspäivillä. Nautimme päivien annista, hyvästä seurasta, verkostoiduimme ja tottakai markkinoimme Oulun tulevia syyspäiviä.


Yläkuvassa markkinointitiimiläisiä hienoissa paidoissaan. "Alakko nää mua?"
Luentoaamun viimeisin puheenvuoro annettiin oman yhdistyksemme tehotiimille Johannalle ja Marikalle.  Aiheena käsitöitä uudella otteella. Kuvassa Oulun paikallisesta opetussuunnitelmasta löytyvä käsityöprosessin sisältöjen kuvio, joka jäsentää jaksojen suunnittelun selkeämmäksi hahmottaa. Luennon Prezin löydät Johannan ja Marikan Kässääkkö nää -blogista, josta saat myös toimivia vinkkejä käsityön jaksoihin. Tehotiimimme on Seinäjoen lisäksi kouluttanut opetushenkilökuntaa käsityön opsin saloihin mm. Oulussa, ympäristökunnissa ja Kokkolassa. Go Girls! 

Åbo Akademin lehtorit kertoivat esimerkkejä uuden käsityön mukaisista hankkeistaan.

Messuilta löytyi mm. e-tekstiilipaja ja Katri. Ensi vuoden syyspäivillä pääset tutustumaan ohjelmoitaviin e-tekstiilikomponentteihin.


Iltajuhla vietettiin Lyseolla. Yläkuvassa pöytäkoristeita.


Sunnuntain vierailukohteena oli mm. kouluvierailu uuteen Pruukin kouluun.

TOL:n syyskokouksessa esiteltiin liiton visio vuodelle 2027. Runsas joukko paikallisyhdistysten edustajia osallistui kokoukseen. Oman yhdistyksemme edustajina pj. Minna ja vpj. Johanna. Kuva TOL:n fb-sivulta. 


Kiitos Seinäjoki, ensi vuonna tapaamme Oulussa!

-Minna
Ei kommentteja: