21.2.2014

Tykkää tykkää

Käy tykkäämässä Tekstiiliopettajaliiton Facebook-sivua ja kuulet ensimmäisenä liiton uusimmat vinkeet. Myös Tekstiiliopettajaliiton kevätpäivät Rovaniemellä -sivu löytyy Facebookista. 

Hallitus kokoontui eilen ja varsin pirtsakka vuosi on tulossa. Lähdemme 5.4. yhdessä Rovaniemen kevätpäiville, joten ole yhteydessä yhteisten kyytien ja majoitusten järjestämiseksi.

14.4. vietetään Taidon päivää ja vinkkejä Taidon ja käsityön viikkoon myös naamakirjasta. Yhdistys järjestää tänä keväänä kierrätysaiheisen lauantain, joten olehan kuulolla, lisätietoja piakkoin postiluukkuun kolahtavasta kevätkirjeestä. Myös kevätkokous lähestyy ja kevätkokoukseen saamme vieraaksemme Oulun Käsityökoulu Tikkurin opettajat, jotka kertovat meille Oulun Kädentaito -yhdistyksestä sekä taiteen perusopetuksen mukaisesta käsityönopetuksesta.

Syksyllä lähdemmekin sitten Riihimäelle Stailin järjestämille syyspäiville, joissa myös oululaiset näyttävät osaamistaan järjestämällään käsityön kuntopiirillä... Jotain niin ihanaa, mitä ei voi jättää näkemättä!


Kuva käsityökoulu Tikkurin arkistoista.

Ei kommentteja: