7.10.2013

Jyväskylässä

Jyväskylässä vietettiin hienosti järjesteltyjä ja hyvällä ruualla sekä ohjelmalla höystetyt syyspäivät. Lauantain työpajoissa tehtailtiin mm. muffinsi-nuppineulatyynyjä, messinkisiä koruja, uusiokäytettiin polkupyörän vanteita ja painettiin intialaisilla tekstiilileimasimilla silkkiliinoja. Toivon töötubassa pyöriteltiin nyörejä ja illalla Toivo tanssitti kaikkia tanssitaitoisia tekstiilimaikkoja ja viihdytti meitä laulamalla Saarenmaan valssin. Virallisessa iltaohjelmassa esiintyivat naiskuoro Harput, koomikko Mikko Vaismaa, bilebändi Twister ja puheen piti Olli Luukkainen. Sunnuntain vierailukohteista Suomen käsityön museo taisi olla meidän yhdistyksemme suosikki:


Lauantaina työpajojen ohessa pääsimme kuuntelemaan työhyvinvointi- ja  kestävän kehityksen -luennot


Yhdistyksestämme osallistui 12 innokasta tekstiiliopettajaa Jyväskylän syyspäiville. Yhteisenä pukukoodina meillä oli rintsikkalaukku, joita yhdessä suunnittelimme ja loimme keväällä. Kuvassa Marika, Minna, Hanna ja Sanna ja hienot laukut.

Sunnuntain liittokokouksessa yhdistyksemme sihteeri Johanna Wahlberg valittiin tekstiiliopettajaliitton hallitukseen, ONNEA JOHANNA!Ei kommentteja: